• ons. nov 29th, 2023

Slik fungerer E juice

ByAyla

okt 25, 2021

E juice er et stoff som engasjerer mange mennesker. Hovedsakelig fordi det er mange misoppfatninger rundt e juice som gjør at folk tror det er noe annet enn det faktisk er. I denne artikkelen vil du lære mer om e juice og hvordan det fungerer. Alt for at du skal kunne ta en informert avgjørelse om dette er noe du vil prøve selv eller ikke. Røykere rundt om i verden i dag velger for eksempel sigaretter som er e-baserte i stedet for fysiske, for å få følelsen av å røyke, men unngå de farligste delene av røyking.

Dette er e juice

Hva er da e juice mer nøyaktig? Kort fortalt kan e juice forklares som en slags væske som kreves for at en person skal kunne bruke en elektronisk sigarett av noe slag. I skapelsen og dens prosess forstøves e-væsker, også kalt e-juice, til damp. Dette inhaleres så av personen som «røyker» e-sigaretten. Du kan kalle det en imitasjon av tradisjonell tobakksrøyk. Fortynningsmiddelet som brukes i e juice er også der for å kunne sende med nikotinet og ulike smaker i dampen som produseres.

Hvorfor bør du da velge en elektronisk sigarett fremfor en vanlig?

Dette er et viktig spørsmål å stille deg selv for alle som føler seg nysgjerrige på å prøve e-juice og e-sigaretter i dag. Først av alt bør du velge e-sigaretter fordi vanlige sigaretter er verre for deg da de produserer røyk. Når denne røyken avkjøles, dannes det karbonmonoksid og tjære, som begge av naturlige årsaker er farlige for kroppen.

For det andre er det smart å velge denne typen sigaretter i stedet fordi det ikke hjelper folk rundt deg i å puste inn farlig røyk i like stor grad. Dette gjør at miljøet føles bedre hvis du røyker denne typen sigaretter.

Sist, men ikke minst, er det smart å velge e juice og e-sigaretter da det vil være lettere å slutte å røyke hvis du starter med å gå ned til denne typen sigaretter som et første steg. Undersøkelser viser at det vil gjøre det lettere for deg å slutte å røyke for deg selv på sikt – forutsatt at dette er noe du vil gjøre selvfølgelig. Uansett er det en vinn-vinn-situasjon fordi du vil røyke noe som er sunnere for deg enn du gjorde før. Så velg e juice og e-sigaretter fra starten av. Det er en investering som er vel verdt hver krone.

Legg igjen en kommentar