• fre. feb 23rd, 2024

Stående skrivebord og nettbrettstativ

ByAyla

mai 28, 2020

Stående skrivebord

Stående skrivebord kan virke som vanlige datamaskiner, men de har en vri. Stående skrivebord kan justeres til ønsket høyde, og lar deg ha en stor arbeidsplass. Den kommer til og med i mange farger du kan velge mellom, og noen skrivebord leveres med ekstra funksjoner som en liten musematte eller nav også. Disse pultene passer både til kontor- og hjemmebruk. Det er tre pulter du kan velge mellom håndsveiv, outliers og elektroniske.

Nettbrettstativer

Det er stativer for nettbrettene dine også. Disse stativene er som bærbare, men har ikke vifter, og de kan også justeres til ønsket høyde. Du kan også gå til badestativene som lar deg bruke tabletter på badet mens du tar vare på virksomheten. Med stativet kan du forlenge nakken på holderen slik at den samsvarer med høyden og kan være mer behagelig å bruke, da du ikke trenger å se ned så mye.

Legg igjen en kommentar